Rozen

De rozen massage is door iedereen geliefd, en zeer gewaardeerd, het helpt mensen vreugde, liefde en geluk, te vinden in hun leven. Alleen al het opsnuiven van de heerlijke geur, doet mensen hun zorgen vergeten.

De massage methode met rozen olie als hulpmiddel zorgt voor spanningsvermindering en wordt gebruikt om u te helpen een sterk lichaam en geest verbinding te bereiken. De geest kan een verbinding met het lichaam begrijpen en maken door de zachte aanraking.

Het  hele lichaam wordt gemasseerd met rozen olie, waarna hete handdoeken gedrenkt in rozenwater over u rug worden afgewisseld zodat lichaam en geest één kunnen worden en geheel weer in balans kunnen komen. De roos massage is voor iedereen en ook zeer effectief bij mensen die aan spierspanning, rugpijn, hoofdpijn, slapeloosheid, of depressiviteit lijden. De behandeling kan ook zeer effectief zijn om emotionele trauma’s te helen .

Deze methode onderscheidt zich van andere door het gebruik van directe, zachte aanraking. Doordat de zachte aanraking en de geur van roos wordt toegepast, zal de spanning en het ongemak verlichten. U gaat zich zeer ontspannen voelen en de ademhaling zal verdiepen. Tijdens de massage kunnen vele onbewuste gedachten en herinneringen te voorschijn komen. Met de roos massage zult u oude patronen van gebruikelijke spanning “los kunnen laten” die u toestaan om te leven en te kunnen genieten.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close