Hot Chocolate

De massage die u vertroetelt.

Een moment van heerlijke ontspanning, het gaat om een zintuiglijke onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn: een verleiding waaraan men onmogelijk weerstand kan bieden.

De gewaarwordingen en de effecten van onze “Warme Chocolade Massage” geven een speciale voldoening: het geeft niet alleen een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning, maar verzacht en voedt de huid van uw lichaam.

Deze massage is geschikt voor stress, slechte zin, droge huid en gebrek in stevigheid van de huid, natuurlijk ook voor totale ontspanning of gewoon om vertroetelt te worden. De functie van deze massage is vocht inbrengend, verzorgend en ontspannend.

Een chocoladezachte huid

De kalmerende stimulans van de chocolade beïnvloedt onze huid. Heerlijk is de ervaring van de warme stroom die over het lichaam verdeelt wordt. Onder de masserende handen van de therapeut(e) ontstaan een emotioneel en optisch kunstwerk:
“De chocoladezachte huid”.

HOT CHOCOLATE schenkt huid en zintuigen een bijzondere Wellness-Feeling. Er valt de huid echter nog meer dan enkel welbehagen ten deel: cacao-polyphenol is een actieve conserveringsstof – ze vangt de gevaarlijke vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de afbraak en het verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze.

Conclusie: HOT CHOCOLATE massage is een gecombineerde beauty- en wellnessbehandeling, die de huid in een compleet verwen- en regeneratieproces hult.

Omdat er veel olie/chocolade gebruikt wordt, wil ik u vragen om een oude slip tijdens de massage aan te trekken en een extra slip mee te brengen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close