Oorkaarsen

Oorkaarstherapie bestaat uit 2 delen:
1.oormassage
2.oorkaars plaatsen


Oorkaarsen


Waar komen ze vandaan?


Oorspronkelijk was de oorkaars een sjamaanse traditie, zijn roots kunnen we terug vinden in Azie, bij de maya’s en bij de noord- en zuid amerikaanse indianen.
Sommige bronnen spreken zelfs van China Egypte en bij de Tibetaanse monniken. Via de Hopi indianen is het naar europa gekomen.
Deze stam bezit een grote medische kennis en heeft een zeer hoogstaande spiritualiteit ontwikkeld.

Wat doet een oorkaarstherapie?


Het is in de eerste plaats een pure relaxatie ( antie-stress) middel.
Ze worden ook gebruikt voor allerlei oor-, neus-, keel-, en andere hoofd- en of lichaamsklachten. Oorkaarsen werden traditioneel gebruikt voor zuivering en harmonisatie van de energetische velden van de mens, ter bevrijding van negatieve energieën.

Waaruit bestaat een oorkaars?


De oorkaarsen worden vandaag de dag nog met de hand gemaakt. Ze worden vervaardigd volgens het oude traditionele recept waarbij alleen de beste grondstoffen worden gebruikt.
Het katoen dat gebruikt wordt is geteeld zonder gebruik van insecticiden of ander chemische bestrijdingsmiddelen, en ook tijdens de verwerking van de katoen wordt er geen chemische bestanddelen aan toegevoegd.


Voor de oorkaarsen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zuivere bijenwas, honingextract en traditionele indiaanse kruiden zoals salie, kamille, en johanneskruid, en 100% natuurlijke etherische oliën.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close