Aura & Chakra Healing

Het lichaam

Ons lichaam bestaat uit meer dan ons fysieke lichaam. We hebben allemaal ook een energetisch lichaam.

Dit energetische lichaam bevat o.a. de aura, de chakra’s, meridianen, reflexpunten en -zones e.a..

De toestand van ons energetisch lichaam bepaalt onze fysieke gezondheid en emoties, ons ganse Zijn, hoe we ons voelen en hoe we in het leven staan.

Het is dus van belang ervoor te zorgen dat dit energetische lichaam in balans is en goed en zuiver, op de juiste trilling, resoneert.

Als je energetische lichaam goed functioneert zal je fysieke lichaam ook gezond zijn.

Kennis van het energetische lichaam

In het Oosten wordt reeds lang geheeld via de kennis van dit energetische lichaam. Thans verspreid deze kennis zich meer en meer naar het Westen en vind je hier ook tal van mogelijkheden en systemen die zorgen voor heling van dit energetische lichaam. Om er maar enkele op te noemen: acupunctuur, reflextherapie, voetreflexologie, Reiki, energetische massages, Tai chi, en vele vele andere……

Dikwijls wordt dan gesproken van een holistische benadering van een lichamelijk probleem. M.a.w. men gaat op zoek naar de oorzaak van een bepaalde klacht en van daaruit gaat men het energetische lichaam zuiveren en helen, als het ware terug in balans brengen. Eens dit terug op de juiste trilling resoneert, is of wordt het fysieke lichaam terug gezond.

In het Westen wordt meer en meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van het energetische lichaam en energetische helingwijzen. Dit is goed en nodig zodat holistische/energetische heling uit de taboe-sfeer kan komen; om de mensen en overheden ervan bewust te maken dat deze vorm van heling een goede aanvulling is naast de reguliere geneeskunde, voor de gezondheid van de gehele mensheid, voor onze gezondheidszorg en maatschappij, maar ook om deze helingwijzen een (h)erkenning te geven zodat misverstanden en onkundige praktijken vermeden kunnen worden.

Healing van aura’s en chakra’s

Bij een aura en chakra healing probeer ik de verbinding met je bron te herstellen. Blokkades op te lossen en daarmee de stroom tussen de chakra’s weer vrij te maken en de kwaliteit van de verschillende auralagen te herstellen. Daarmee kunnen geestelijke en lichamelijke klachten opgelost worden.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close