Garshan Anti-Cellulite

GARSHAN DREN

Afslankende behandeling om zachte cellulitis tegen te gaan. Gericht op de Kapha-huid.

Garshan Dren is een intensief vochtafdrijvende, ontgiftende en afslankende behandeling gericht op het tegengaan van zachte cellulitis, die gekenmerkt wordt door het vasthouden van vocht en de ophoping van afvalstoffen. Door een combinatie van massages en osmotische algenpakkingen wordt de zachte cellulitis op effectieve wijze bestreden.

GARSHAN SLIM

Behandeling om harde cellulitis tegen te gaan en plaatselijke vetverbranding te stimuleren. Gericht op de Vata-huid.

Garshan Slim is een intensieve afslankende behandeling voor cellulitis en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik. Door middel van holistische massagetechnieken en krachtige werkzame stoffen in de Garshan Slim producten, waaronder rode algen, wordt harde cellulitis tegengegaan en wordt de contour van het lichaam verbeterd. Doordat de energie en het evenwicht in het weefsel wordt hersteld kan het lichaam de losgemaakte vetten en afvalstoffen makkelijker afvoeren. De Garshan Slim behandeling geeft een mooi en duurzaam resultaat.

GARSHAN TONIC

Behandeling om zachte sclerotische cellulitis tegen te gaan. Gericht op de Pitta-huid.

Garshan Tonic is een speciale behandeling die de vetafbraak in de weefsels ondersteunt, en de vochtafdrijving stimuleert. Daarnaast worden de weefsels door deze behandeling voorzien van extra zuurstof. Garshan Tonic vermindert de onvolkomenheden veroorzaakt door cellulitis, verbetert de huidspanning en maakt de weefsels zacht en stevig.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close